• مهر ماندگار
لوگوی اوقاف

اخبار استان

بيشتر

يكشنبه3خرداد1405

10:41

28

اولین جلسه ستاد اقامه نماز در بقاع متبرکه برگزار شد

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس ایزدی، معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه کردستان، از برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز جماعت در اماکن متبرکه استان با هدف ساماندهی و ارتقای کیفیت اقامه نماز در بقاع متبرکه خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباس ایزدی، معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه کردستان، از برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز جماعت در اماکن متبرکه استان با هدف ساماندهی و ارتقای کیفیت اقامه نماز در بقاع متبرکه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس ایزدی با اشاره به اهمیت والای نماز به عنوان ستون دین و معراج مؤمن، اظهار داشت: «اقامه نماز جماعت در اماکن متبرکه و بقاع متبرکه، علاوه بر تعظیم شعائر الهی، موجب جذب هرچه بیشتر زائران و مجاوران به این مکان‌های مقدس می‌شود.»

در شرایط ویژه کنونی کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس ایزدی، معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف کردستان، تأکید کرد:
«بهره‌مندی از ظرفیت بقاع متبرکه به عنوان کانون اقامه نماز جماعت و ترویج فرهنگ نورانی نماز، می‌تواند نقش بی‌بدیلی در بصیرت‌افزایی و آرامشبخشی به جامعه ایفا کند.»

معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف کردستان با تأکید بر اینکه نماز جماعت باید به صورت زنده و با شکوه در بقاع متبرکه اقامه شود، تصریح کرد: «ترویج فرهنگ نماز و انس با مسجد و امامزادگان، رسالت اصلی ماست و باید از تمام ظرفیت‌ها برای ترویج این فریضه الهی استفاده کنیم.»

ایزدی در پایان خاطرنشان کرد: «هماهنگی لازم با هیئت‌امنای بقاع متبرکه برای تأمین امکانات و تجهیزات مورد نیاز اقامه نماز جماعت انجام شده و مقرر گردید به صورت ماهانه گزارش عملکرد از سوی هر بقعه ارائه شود.»

تصاویر

 
امتیاز دهی
 
 

نظر شما
نام
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر

آخرین اخبار

بيشتر

اخبار

بيشتر

پیوندها

بيشتر
  • تعداد بازديد اين صفحه: 113548
  • تعداد بازديد اين صفحه در امروز: 138
  • تعداد کل بازديد کنندگان سايت: 25912000
  • تعداد کل بازديد کنندگان سایت در امروز : 17006