حجتالاسلام والمسلمین مهدی مرادی، رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان قروه، از برگزاری کارگاه آموزشی «پیشگیری از وقوع جرم در مساجد و اماکن متبرکه» با همکاری نیروی انتظامی و با حضور هیئتامنا و خدام مساجد و اماکن متبرکه، در جوار بقعه متبرکه امامزادگان هاجر و سارا(س) این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کردستان، حجتالاسلام والمسلمین مهدی مرادی، رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان قروه، با اعلام این خبر اظهار داشت: «در راستای ارتقای سطح آگاهی و توانمندسازی هیئتامنا و خدام مساجد و اماکن متبرکه، کارگاه آموزشی «پیشگیری از وقوع جرم در مساجد و اماکن متبرکه» با همکاری نیروی انتظامی شهرستان قروه برگزار شد.»
وی افزود: «این کارگاه با حضور جمعی از هیئتامنا و خدام مساجد و اماکن متبرکه، در جوار بقعه متبرکه امامزادگان هاجر و سارا(س) این شهرستان برگزار گردید و مورد استقبال چشمگیر شرکتکنندگان قرار گرفت.»
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان قروه با اشاره به محورهای این کارگاه تصریح کرد: «در این کارگاه، موضوعاتی همچون شناسایی تهدیدات و آسیبهای اجتماعی پیرامون مساجد، راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم، نقش خدام و هیئتامنا در تأمین امنیت اماکن مذهبی و چگونگی تعامل مؤثر با نیروی انتظامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.»
وی در ادامه با تأکید بر جایگاه مساجد و اماکن متبرکه در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: «مساجد و بقاع متبرکه، بهعنوان کانونهای عبادی، فرهنگی و اجتماعی، همواره محل تجمع مردم مؤمن و محل آرامش و امنیت معنوی جامعه بودهاند. از اینرو، تأمین امنیت این اماکن مقدس و پیشگیری از هرگونه آسیب و تهدید، یک وظیفه همگانی است.»
حجتالاسلام مرادی در پایان با قدردانی از همکاری نیروی انتظامی شهرستان قروه و حضور پرشور هیئتامنا و خدام مساجد، ابراز امیدواری کرد که با تداوم برگزاری چنین کارگاههای آموزشی، شاهد ارتقای هرچه بیشتر امنیت و آرامش در مساجد و اماکن متبرکه شهرستان قروه باشیم و بتوانیم گامهای مؤثری در جهت پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی برداریم